E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, au declarat reprezentanţii companiei.

Astfel, marți, 22 septembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial în localitatea Valea Roşie, străzile: Caisului, Carpenului şi Cerului, între orele 09:00 şi 17:00.

Miercuri, 23 septembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial localitatea Fundeni, străzile: Vlad Ţepeş şi Primăverii, în intervalul orar 09:00 – 17:00. Tot miercuri, va fi întrerupere totală în localitatea Ştefăneşti: Bordee, SC AEI Ştefăneşti, CAP Ştefănesti şi Ferma Frumuşica, începând cu ora 08:00 şi până la ora 16:00; şi la Axa Conf Călăraşi, între orele 08:30 şi 16:30.

Joi, 24 septembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial în localităţile: Cucuieţi, Podu Pitarului, Dorobanţu şi Plătăreşti, în intervalul orar 09:00 – 17:00.