E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, au declarat reprezentanţii companiei.

Astfel, marți, 27 octombrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă total: în localităţile Dâlga, Pelinu, CFR Bogdana şi SC IRA Service, între orele 09:00 şi 16:00;

Miercuri, 28 octombrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial: în municipiul Călăraşi, străzile: Griviţa, între I.L. Caragiale şi Bucureşti, în intervalul orar 09:00 – 17:00; în localitatea Postăvari, strada Postăvari, de la intrare până la baltă, începând cu ora 09:00 şi până la ora 17:00. Tot miercuri, va fi întrerupere totală în localitatea Belciugatele, zona intrare până la biserică, Dinei, Sutru, Dalex Dinei, între orele 08:00 şi 16:00.

Joi, 29 octombrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial în localitatea Săruleşti Sat, zona şcolii, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Vineri, 30 octombrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă total în localitatea Dăneşti, începând cu ora 08:00 şi până la ora 18:00.