E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, au declarat reprezentanţii companiei.

Astfel, marți, 1 septembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial: în municipiul Călăraşi, strada Griviţa, între strada I.H. Rădulescu şi strada Dobrogei, la SC 3T SRL, SC Travel Service SRL, Remt, Argirom, ferme cu câte un client, între orele 09:00 şi 17:00. Tot marţi, va fi întrerupere totală în localitatea Cojeşti, comuna Belciugatele, şi Pilon Orange Cojeşti, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

De asemenea, joi, 3 septembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă total la PTAB 1360, SC Ildu, începând cu ora 08:00 şi până la ora 16:00; şi la PCZ 1949, ST Pilot, între orele 09:00 şi 17:00.