E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, au declarat reprezentanţii companiei.

Astfel, marți, 8 septembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial: în municipiul Călăraşi, zona Chiciu Aldis, între orele 08:30 şi 16:00; în localitatea Frumuşani, cartier Ducatex, străzile: Răscoalei, Morii, Horea, Crişan, Plopilor, Viilor, Tei şi Salciei, în intervalul orar 09:00 – 14:00.

De asemenea, miercuri, 9 septembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial în localitatea Fundeni, străzile: Mihai Viteazul, Nicolae Iorga, Horia, Fizicienilor, Traian, Muncii, Jandarmeriei, Sfântul Gheorghe, 13 Septembrie, Ion Creangă şi Mihai Eminescu, începând cu ora 09:00 şi până la ora 17:00.