Vineri, 2 august: ora 12:30

Sâmbătă şi duminică, 3 şi 4 august: orele 10:30 şi 12:30

 

Regele leu – 3D

 

Regia: Jon Favreau

Distribuţia: Donald Glover, Seth Rogen, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key

Gen film: animaţie, aventuri, dramă, familie, muzical

Durata: 118 minute

 

 

Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa, și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.

 

 

Perioada: 2 – 8 august

Orele: 17:00 şi 20,00

Luni, ora 20:00

 

Luke Hobbs (Dwayne Johnson) and Deckard Shaw (Jason Statham) team up and face off in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, directed by David Leitch.

Furios şi iute: Hobbs şi Shaw –  3D

 

 

Regia: David Leitch

Distribuţia: Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Helen Mirren

Gen film: acţiune, aventuri, comedie, thriller

Durata: 134 minute

 

De la bun început Hobbs, om loial legii şi membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), şi Shaw, un fost soldat britanic, membru al forţelor de elită operative, şi-au împărţit replici acide, dar şi lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc. Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obţinute prin bioinginerie Brixton obţine controlul asupra unei ameninţări biologice, şi înfrânge o fostă agentă MI6 genială şi neînfricată, care e sora lui Shaw.

 

 

 

 

Vineri, 9 şi 16 august, ora 12:30

Sâmbătă, 10 şi 17 august, orele 10:30 şi 12:30

Duminică, 11 şi 18 august, orele 10:30 şi 12:30

 

 

The Angry Birds Movie 2 – 3D

 

 

Regia: Thurop Van Orman, John Rice

Distribuţia: Peter Dinklage, Dove Cameron, Awkwafina, Sterling K. Brown, Bill Hader

Gen film: acţiune, animaţie, aventuri, comedie, familie

Durata: 96 minute

 

S-ar zice că pe Insula Pasărilor nu s-a schimbat nimic. Devenite vedete, înaripatele nezburătoare se tot războiesc cu porcuşorii verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze. Cum arată echipa de șoc și ce planuri (nu) are pentru cucerirea noului teritoriu aflăm din august, la cinema.

 

 

Perioada: 9 – 15 august

Ora 17:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

 

Hai că încă putem! – 2D

 

 

 

Regia: Zara Hayes

Distribuţia: Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver, Rhea Perlman, Bruce McGill

Gen film: comedie, dramă

Durata: 90 minute

 

Cu umor și emoție, filmul „Hai că încă putem!” relatează povestea Marthei, o femeie demult trecută de prima tinerețe care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă. Însă după ce se împrietenește cu câteva vecine și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârstă a treia. Împreună cu Sheryl, Olive și Alice se antrenează intens pentru a participa la un concurs dedicat, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile.

 

 

Perioada: 16 – 22 august

Ora 17:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

 

Băieţi buni – 2D

 

 

 

Regia: Gene Stupnitsky

Distribuţia: Jacob Tremblay, Brady Noon, Keith L. Williams, Will Forte, Vicky Lambert

Gen film: comedie

Durata: 89 minute

 

 

După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani, intră în panică pentru că nu știe să sărute. Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor și Lucas se decid să folosească drona tatălui lui Max, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze (sau așa visează ei) un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de vizavi de casa lui Max. Dar, când băieții reușesc să distrugă drona, începe nebunia…

 

 

 

Perioada: 16 – 22 august 

Ora 20:00

 

A fost odată la Hollywood – 2D

 

Regia: Quentin Tarantino

Distribuţia: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Dakota Fanning

Gen film: comedie, dramă

Durata: 165 minute

 

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth. În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.