Primăria Călăraşi anunţă că proiectul „Canalizare menajeră și pluvială în cartierul Măgureni” se află în ultima fază a achiziției publice a lucrărilor

Primăria Municipiului Călăraşi informează cetăţenii din cartierul Măgureni că proiectul „Canalizare menajeră și pluvială în cartier Măgureni” se află în ultima fază a achiziției publice a lucrărilor, fiind finalizate evaluările ofertelor depuse (cel mai probabil în cursul lunii august se va semna contractul de lucrări).

A fost depus, în vederea finanțării din Fondul de Dezvoltare și Investiții, în data de 7 iunie 2019, proiectul „Reabilitare și modernizare drumuri în cartierul Măgureni”, a cărui valoare se ridică la aproximativ 9,2 milioane de lei, fără TVA.

Totodată, se va finaliza proiectul tehnic pentru creșa ce va fi construită în curtea Școlii nr. 6, fiind obținută finanțare guvernamentală în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

Primăria Municipiului Călăraşi mai anunţă că va fi demarată, la solicitarea cetățenilor, construirea unei capele lângă Biserica „Sfântul Nicolae” (parohia a depus documentația pentru obținerea certificatului de urbanism).