Astăzi, Radio Voces Campi împlineşte 26 de ani de emisie neîntreruptă pe undele hertziene. În toţi aceşti ani, Radio Voces Campi şi-a ţinut aproape ascultătorii cu muzică bună şi informaţii importante despre politica, economia şi viaţa socială a oraşului de pe malul Dunarii.

Timp de 26 de ani, Radio Voces Campi a fost alături de călărăşeni, pe care i-a obişnuit cu muzică de calitate şi cu ştiri prezentate imparţial şi în timp real. Acest post de radio a fost fondat, în urmă cu 26 de ani, de către jurnalistul Aurel David. În urmă cu 15 ani, Radio Voces Campi a intrat pe un alt făgaş de dezvoltare după ce omul de afaceri Marian Petre Miluţ a hotărât să investească în mass-media locală. Sondajele au arătat că Voces Campi este radioul local numărul 1. De pe frecvenţa 101,1 FM, de-a lungul acestor ani, călărăşenii au primit informaţii proaspete şi reale, multă muzică bună şi au ascultat cele mai frumoase emisiuni informative şi de divertisment. Radio Voces Campi şi ascultătorii săi sunt o mare familie şi aşa o să rămână. La mulţi ani tuturor celor care acum formează colectivul Voces Campi, ascultătorilor şi, nu în ultimul rând, colaboratorilor! Totodată echipa Voces Campi multumeşte ascultătorilor fără de care postul de radio nu ar fi ajuns aici şi domnului Marian Petre Miluţ pentru susţinere.

Dorin Buterez, realizatorul emisiunii „Fresh Matinal”: „26 nu este un număr magic, dar este un număr care ar face mândru orice post de radio din România. Un număr care exprimă vârsta împlinită de primul radio al călărăşenilor, şi da, este un motiv de ţinut capul sus. Dar meritul este al călărăşenilor care şi-au dorit să aibă ceva al lor, ceva necondiţionat de valurile politice, de schimbări sociale sau alte valuri ce au trecut peste noi. În speranţa că vom lăsa moştenire acest ‘ceva’ generaţiilor viitoare, urăm şi noi un sincer ‘La mulţi ani, Radio Voces Campi!’”