În data de 10 martie 2021, ora 12:00, a avut loc o ședință în sistem videoconferință între Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Sars-Cov-2 (CNCAV), Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) și Instituțiile Prefectului.
La Instituția Prefectului – Judeţul Călăraşi au participat prefectul Valentin Barbu, subprefectul Nicolae Dumitru, și medicul primar epidemiolog din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Călăraşi, dr. Camelia Truică.
În cadrul videoconferinței s-au abordate următoarele subiecte: definitivarea listelor pentru centrele suplimentare de vaccinare care se vor deschide în perioada următoare, în vederea punerii în aplicare a programărilor prin intermediul listei de așteptare; definitivarea listei centrelor de vaccinare suplimentare din localitățile urbane cu incidență mai mare de 4,5 cazuri la 1.000 locuitori; discuția propunerilor referitoare la localitățile din fiecare județ pentru care este necesară amplasarea de centre mobile de vaccinare.
Listele de așteptare pentru vaccinare se vor întocmi începând cu data de 15 martie 2021.