Zilele trecute, a fost lansată o nouă ediție a Concursului Internațional de Desene „My Bright Smile”, în cadrul căruia Crucea Roșie Română este colaborator. Competiția se adresează copiilor care participă la lecțiile de educație din cadrul Programului Școlar Colgate. Lucrările selecționate sunt trimise la New York, unde cele mai bune 12 desene din întreaga lume sunt publicate în calendarul Colgate My Bright Smile. Pentru mai multe detalii, se poate lua legătura cu directorul Crucii Roșii Române din județul unde învață participantul.
Câștigători edițiilor anterioare sunt următorii: Luca Dimitrie Roman din Rădăuți, județul Suceava (2017); Alexandra Isabella González-Iliuță din Craiova, județul Dolj (2018); Iulia Manole din Hunedoara, județul Hunedoara (2019); Alecsia-Maria Popa din Bacău, județul Bacău (2020); Irina Maria Cocos din Constanța, județul Constanța (2021); Alesia Maria Țițimeaua din Constanța, județul Constanța (2021).
Câștigătorii au primit Bursa Colgate în valoare de 250 de dolari, iar clasele din care elevii fac parte au primit 500 de dolari.
Orice copil care a participat la Programul Școlar Colgate are o șansă de a câștiga concursul „My Bright Smile”.