Primăria Municipiului Călărași a finalizat branșamentele la apă, canalizare, gaz natural și energie electrică, iar în acest moment se lucrează la sistematizarea zonei exterioare a blocului de locuințe pentru tineri destinate închirierii, situat pe strada Mușețelului şi construit prin programele demarate de către Agenția Națională a Locuinței (ANL).

„Potrivit informațiilor pe care le deținem, constructorul, prin proiect, mai are de realizat instalația interioară de gaze, urmând că apoi să se facă recepția la terminarea lucrărilor și predarea ANL către Primărie a blocului. Potrivit legii, repartizarea celor 30 de unități locative se va realiza după preluarea blocului de la Agenția Națională a Locuinței, către solicitanții aflați pe listele de prioritate aprobate de către Consiliul local”, au precizat reprezentanţii Primăria Municipiului Călărași.

Investiţia se ridică la 7.659.497 de lei, din care contribuţia Primăriei Călărași este de 444.644 de lei, sumă ce va fi destinată asigurării utilităţilor. Blocul va avea două tronsoane cu 30 de unităţi locative.