Acțiunile poliţiştilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 12 persoane, precum și dispunerea a opt măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 22 de conducători auto au rămas fără permis.

 

În perioada 29 octombrie – 4 noiembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate opt acțiuni și s-a intervenit la 284 de evenimente, dintre care 272 au fost sesizate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 75 de infracțiuni, 12 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse opt măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 408 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 131.000 de lei. Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 13 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 22 de permise de conducere și retrase opt certificate de înmatriculare.