Polițiștii călărășeni au constatat, săptămâna trecută, 75 de infracțiuni și au aplicat peste 400 de contravenții.

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant delict a șapte persoane, precum și dispunerea a 13 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, aproximativ 50 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 9-15 iulie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 287 de evenimente, dintre care 273 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităților, au fost constatate 75 de infracțiuni, șapte persoane au fost surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 13 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 460 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 210.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de aproximativ 700 de lei. Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 47 permise de conducere și retrase nouă certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.