Săptămâna aceasta, s-a desfășurat conferința finală a proiectului „Planificare strategică şi simplificare administrativă pentru o dezvoltare sustenabilă a judeţului Călăraşi”

În data de 7 decembrie 2021, a avut loc conferința finală a proiectului „Planificare strategică şi simplificare administrativă pentru o dezvoltare sustenabilă a judeţului Călăraşi”, SIPOCA 569/MySMIS nr. 126537. Aceasta a fost organizată la sediul Consiliului Județean Călărași, în sistem online, având în vedere situația pandemică.

În cadrul conferinței au fost diseminate rezultatele obținute în urma implementării proiectului.

Mulțumim partenerilor noștri pentru implicare și profesionalism! RaduOnofrei – Strategie de dezvoltare a judetului Călărași pentru perioada 2021 – 2027, Eugen Crețu – Sistem informatic integrat cu rol de Portal pentru cetățeni, Bogdan Gardin – Retrodigitalizarea arhivei fizice a Consiliului Județean Călărași, Dan Ștefănescu – Auditare tehnică și cibernetică Sistem informatic. Portalul de servicii electronice destinate cetățenilor îl regăsiți accesând următorul link: https://servicii.calarasi.ro/”, au transmis coordonatorii proiectului.