Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 12  persoane, precum și dispunerea a 20 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 60 de conducători auto au rămas fără permis. 

 

În perioada 31 august – 6 septembrie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 69 de acțiuni și s-a intervenit la 650 de evenimente, dintre care 633 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 102 infracțiuni, 12 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 20 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 944 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 490.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 61 de permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victimele unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, au transmis oamenii legii.