În data de 10 aprilie 2021 a avut loc ședința cu reprezentanții cluburilor Ligii a 4-a în vederea stabilirii echipelor care vor participa la meciurile pentru desemnarea echipei ce va reprezenta județul Călărași la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, conform regulamentului adoptat de Federația Română de Fotbal.
În urma discuțiilor purtate, au fost echipe care și-au manifestat dorința de a participa la această competiție, drept pentru care s-a luat hotărârea, ca până marți, 13 aprilie 2021, să depună la sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Călărași cererea de înscriere.
Totodată s-a supus la vot și aprobat în unanimitate, începerea campionatului Ligii a 4-a, în data de 15 mai 2021, în formatul cu două serii, ce a fost aprobat în Adunarea Generală a AJF Călărași.
Dacă până la data de 13 aprilie 2021 nu se vor înscrie minimum patru echipe pentru a participa la meciurile de desemnare a echipei ce va reprezenta județul la jocurile de baraj pentru Liga a 3 -a, campionatul Ligii a 4-a va începe în data de 8 mai 2021.
Toate competițiile se vor desfăsșura cu respectarea Protocolului Medical pentru Fotbalul Amator, modificat și aprobat conform Ordinului 197/462 al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, publicat în Monitorul Oficial nr. 358/08.04.2021.