Acțiunile pentru siguranța comunității din săptămâna trecută au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 11 persoane, precum și dispunerea a 21 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 27 de conducători auto au rămas fără permis.

 

În perioada 8 – 14 octombrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate opt acțiuni și s-a intervenit la 282 de evenimente, dintre care 268 au fost sesizate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 67 de infracțiuni, 11 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 21 măsuri preventive.  Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 502 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 286.000 de lei. Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 13 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 27 de permise de conducere și au fost retrase şapte certificate de înmatriculare.