Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a nouă persoane, precum și dispunerea a 18 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 60 de conducători auto au rămas fără permis. 

 

În săptămâna 15 – 21 iunie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate opt acțiuni și s-a intervenit la 597 de evenimente, dintre care 578 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 104 infracțiuni, nouă persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 18 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 804 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 350.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 66 de permise de conducere și retrase 26 de certificate de înmatriculare.

Atunci când sunt martorii unor fapte antisociale sau au fost victimele unei infracțiuni, cetăţenii să nu ezite să se adreseze celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.