Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a opt persoane, precum și dispunerea a opt măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 47 de conducători auto au rămas fără permis. 

În perioada 16 – 22 noiembrie a.c., peste 900 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 161 de acțiuni și s-a intervenit la 337 de evenimente, dintre care 333 au fost sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 42 de infracțiuni, opt persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse opt măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.729 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 370.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate zece infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 47 de permise de conducere și retrase 21 de certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victimele unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, au transmis oamenii legii.