Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a opt persoane, precum și dispunerea a zece măsuri preventive.

 

În perioada 19 – 25 octombrie a.c., polițiștii au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 60 de acțiuni și s-a intervenit la aproximativ 400 de evenimente, dintre care 384 sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 45 de infracțiuni, opt persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse zece măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 1.850 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 530.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate nouă infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 70 de permise de conducere și retrase 18 certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victimele unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, au transmis oamenii legii.