E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, au declarat reprezentanţii companiei.

Astfel, marți, 21 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă total în comuna Cuza Vodă, satele Cuza Vodă, Ceacu și Călărașii Vechi, între orele 09:00 şi 17:00.

Miercuri, 22 aprilie, va fi întrerupere totală în zonele Canton Zoicaru și Drumuri Belciugatele, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Vineri, 24 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă total în localităţile Fundulea-Gară, Solacolu și Manciu, începând cu ora 08:00 şi până la ora 16:00.