Vineri, 9 martie, începând cu ora 12:00, în sala de spectacole „Barbu Știrbei” a Centrului de Cultură și Creație al județului Călărași, Primăria Municipiului Călărași va organiza ediția a VI-a a evenimentului „Sărbătoarea primăverii”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului Didactic din Călărași și Centrul Judeţean de Cultură și Creație Călărași, sub forma unui concurs interșcolar de muzică și dans la care sunt invitate să participe toate unitățile de învățământ din municipiu.

Competiția este organizată pe mai multe categorii: preșcolari, ciclurile primar și gimnazial și ciclul liceal. Fiecare categorie va primi câte un premiu, constând într-un laptop.

Premiul de popularitate, ce este reprezentat de Trofeul Sărbătorii Primăverii – ediția 2018, va fi preluat de la câștigătorul ediției precedente (Liceul „Danubius”) și va fi păstrat pe parcursul unui an. Trofeul poate fi câștigat și de către unul dintre cei trei câștigători ai categoriilor menționate anterior. Premiile se acordă în urma unei jurizări. Toți copiii participanți vor primi câte o figurină de pluș.