Vineri, 15 martie, cu începere de la ora 14:00, în sala de spectacole „Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație, Primăria Municipiului Călărași va organiza cea de-a VII-a ediție a evenimentului „Sărbătoarea Primăverii”, care se va desfășura, și în acest an, sub forma unui spectacol – concurs intitulat „Câștigă pentru școala ta”. S-au înscris până în acest moment 16 unități de învăţământ, cu aproximativ 225 de elevi și preșcolari, competiția urmând a se desfășura pe două secțiuni: grădinițe + clasele I – IV și secțiunea clasele V – VIII + licee. Fiecare echipă va prezenta un moment artistic de maximum cinci minute.

Se anunță așadar câteva ore de muzică, dans, voie bună, Primăria Municipiului Călărași pregătind în acest an o scenografie deosebită.

Fiecare secțiune din concurs va avea câte o echipă câștigătoare, premiile constând într-o boxă mobilă cu câte două microfoane wireless și alte accesorii. Marele Trofeu „Sărbătoarea Primăverii” va veni alături și cu un pachet interactiv educativ format dintr-un videoproiector și o tablă interactivă cu diagonala de 221 de centimetri. Fiecare elev și preșcolar participant va primi din partea Primăriei Municipiului Călărași câte un rucsac.

Partenerii Primăriei Municipiului Călărași sunt Inspectoratul Școlar Județean, Casa Corpului Didactic și Centrul Județean de Cultură și Creație.