Elevii clasei pregătitoare din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” au avut o săptămână plină de activităţi minunate. Aceştia s-au bucurat din plin de programul educaţional „Şcoala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Micuţii au vizionat un film interesant la Cinematograful 2D/3D din Călăraşi, au bricolat alături de reprezentanţii Muzeului Dunării de Jos şi s-au bucurat de lecturi la Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu” din Călăraşi.

De asemenea, elevii au participat la acte caritabile pentru copiii mai puţini norocoşi, au pregătit prăjituri şi au mers la biserică pentru a se împărtăşi înaintea Sărbătorilor Pascale.

Toate aceste activităţi au avut loc sub îndrumarea profesoarei  de învăţământ primar, Anicuţa Paraschiv. Cei care i-au sprijinit în desfăşurarea programului sunt: Centrul Judeţean de Cultură si Creație, Muzeul Dunării de Jos, Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călăraşi, Crucea Roșie Călăraşi, laboratorul Crustulum Vitae – Fursecuri Vegane, Biserica „Sfânta Mare Muceniţă Anastasia”.