În data de 3 aprilie 2020, Școala Gimnazială „Mircea Vodă” Călărași va organiza spectacolul umanitar: „Nouă ne pasă”. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 15:00, la sala de spectacole „Barbu Știrbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie.

În cadrul acțiunii umanitare, pe scenă vor evolua și anul acesta elevi ai unităților de învățământ din întreg județul. Intrarea este liberă. Donațiile se pot face direct, pe parcursul evenimentului. Se va organiza o colectare de fonduri pentru a construi o cameră senzorială la Școala Gimnazială Specială nr. 1 Călărași.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Academia de Arte Frumoase Daniel Iordăchioaie, cu sprijinul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și al Inspectoratului Școlar Județean Călărași.

Școala Gimnazială „Mircea Vodă” Călărași derulează proiectul umanitar „Nouă ne pasă” din anul 2015, spectacolul este născut din dragoste pentru oameni și din dorința dascălilor de a sădi în sufletul copiilor condescendență pentru semenii lor aflați în suferință.