La finele săptămânii trecute, a avut loc Faza de Zonă Minifotbal Băieți, pentru elevii din ciclul primar, organizată de Școala Gimnazială Nr. 2 Modelu. Aceasta s-a desfăşurat cu implicarea profesorilor de educație fizică Răzvan-Răducu Mitea, Valentin-Ionuț Mitea și Gabriel Anton.

Deşi a fost lansată invitația către toate unitățile de învățământ de pe raza localităților Modelu şi Borcea, au participat doar echipele reprezentative din Școala Gimnazială Nr. 1 Modelu, Școala Gimnazială Nr. 1 Unirea și Școala Gimnazială Nr. 2 Modelu (școala gazdă).

“Felicit elevii și domnii profesori pentru colaborare, dar îmi doresc ca pe viitor să participe cât mai multe unități de învățământ. Instrumentul nostru principal de lucru este elevul, așa că el este actorul principal în aceste competiții sportive. Competiţia a fost desfăşurată în spiritul fair-play și conform planificării calendarului competițional al O.N.S.S.”, a precizat directorul adjunct al Școlii Gimnaziale Nr. 2 Modelu, profesorul Răzvan-Răducu Mitea.