Școala Gimnazială Specială Nr. 1 Călărași s-a înscris în proiectul educațional „Domestos Susține Igiena în Școli” şi este una dintre cele o sută de unităţi de învăţământ câștigătoare în acest an.

În data de 20 februarie 2019, şcoala a primit produse de curăţenie în valoare de 975 de lei, respectiv 70 de bucăţi de Domestos Extended şi 70 de odorizante de toaletă.

În anul şcolar 2018 – 2019 se derulează la nivel naţional concursul „Domestos Susține Igiena în Școli”, activitate bazată pe tematica igienei la şcoală şi acasă.

În fiecare an, Domestos își propune să contribuie din ce în ce mai mult la îmbunătățirea condițiilor de igienă din școli și grădinițe, dar și la creșterea nivelului de conștientizare al importanței igienei în rândul populației.

Această mișcare a pornit în 2015 și până în prezent peste 17.000 de copii din România au beneficiat de condiții mai bune în unitățile sanitare, iar Domestos a donat fonduri de peste 60.000 de euro pentru renovarea toaletelor din școlile și grădinițele din România, plus produse Domestos pentru igienizarea acestora. În prezent, 272 de milioane de zile de școală se pierd în fiecare an din cauza bolilor provocate de condiții insalubre și de lipsa accesului la apă curată. Programul nostru ‘Domestos Susține Igiena în Școli’ luptă împotriva acestei probleme uriașe, ajutând școlile și grădinițele din România să mențină toaletele mai curate și mai sigure”, se precizează pe site-ul  www.domestos.com.