Dacă îți dorești o carieră de polițist, acum ai șansa să îți realizezi visul. Înscrie-te până pe 5 decembrie și poți deveni elev al școlilor de agenți de poliție. Acesta este primul pas în cariera de polițist.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor la cele două școli de agenți de poliție este de un an. Locurile scoase la concurs sunt repartizate astfel: 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina, și 300 de locuri (dintre care şase sunt locuri speciale pentru rromi și trei pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”, din Cluj-Napoca.

Toți cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediile inspectoratelor de poliție județene sau al Poliției Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat și actele care sunt necesare la înscriere pot fi consultate pe www.polițiaromâna.ro. Probele ce trebuie susținute, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât și pe pagina de facebook a Poliției Române.