În această perioadă, se fac înscrieri în programul Youth Council 2021, dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Astfel, a 5-a ediție a programului de leadership sportiv are loc între 26 și 29 aprilie, 100% online.
Lansat în 2017, Youth Council își propune să devină unul dintre cele mai importante programe de leadership sportiv pentru tineri din Europa. Misiunea programului este de a se implica activ în educația profesioniștilor din fotbal cu scopul de a forma o comunitate de lideri care produc schimbări pozitive în sportul românesc.
Prin Youth Council, obiectivul este să își asume rolul de lider în educarea tinerilor pasionați de sport din regiunea noastră. În ultimii cinci ani, programul și-a format o rețea de aproape 300 de alumni, dintre care 15 au devenit angajați ai Federației Române de Fotbal.
Anul acesta, înscrierea pentru Youth Council are loc astfel: între 5 – 14 aprilie, doritorii se pot înregistra pe lista de participanți completând formularul de pe site-ul frf.ro; între 15 – 18 aprilie, doritorii vor fi rugați să-și confirme intenția de a participa în program, printr-un alt formular.
Ulterior, până pe 21 aprilie, organizatorii vor contacta fiecare participant în vederea confirmării finale a locului pentru ediția din acest an.
Între 26 – 29 aprilie, timp de patru zile, participanții vor interacționa online cu profesioniști din domeniul sportului și vor avea oportunitatea de a parcurge traseul unui proiect sportiv, de la plan la destinație, prin proiectul final pe care-l vor realiza după cele patru zile de conferințe.