Reprezentanţii Primăriei Municipiului Călărași (PMC) au susţinut în primăvară că se vor replanta copacii de pe strada Năvodari și s-au ţinut de cuvânt.

Astfel, ieri, 29 octombrie, lucrătorii Serviciului Public Pavaje şi Spaţii Verzi (SPPSV), din subordinea Primăriei Municipiului Călăraşi, cu sprijinul voluntarilor din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, au desfăşurat acţiuni de plantare copaci. De menţionat că și anul trecut aceşti voluntari s-au alăturat campaniei de toamnă de plantat copaci a SPPSV, din subordinea PMC.

„Dacă acești copii frumoși se implică în protejarea mediului prin plantare de arbori, din păcate, există și exemple negative de copii și adolescenți care distrug, în parcuri sau pe spațiile verzi, arborii plantați recent. De aceea, în campania de toamnă a Serviciului Public Pavaje şi Spaţii Verzi Călăraşi se vor replanta arborii distruși din parcuri și se vor planta alții. 300 de puieți sunt pregătiți de colegii noștri de la SPPSV”, au declarat reprezentanţii Primăriei Municipiului Călărași.