Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a prelungit sesiunea de înscriere în vederea validării instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională până la data de 5 aprilie 2019.

Înscrierea persoanelor fizice se va face la unul dintre instalatorii validaţi, lista acestora urmând a fi publicată pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, www.afm.ro, înaintea demarării programului pentru persoanele fizice.

Vă reamintim că ghidul de finanțare aferent acestui program a fost modificat și completat prin Ordinul Viceprim-ministrului, Ministrului Mediului nr. 232/2019, publicat în Monitorul Oficial nr. 197 din data de 12 martie 2019, în vederea simplificării accesării programului.

Toate informațiile privind desfășurarea acestui program se publică pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, www.afm.ro, la secțiunea „Programe de finanțare – Sisteme fotovoltaice”.