Sezonul de sală la atletism, ce a debutat în luna ianuarie, a ajuns către final. În această perioadă, februarie – martie, Federația Română de Atletism organizează finalele Campionatelor Naționale de sală la atletism la toate categoriile de vârstă. Astfel, cea de-a 50-a ediție, Campionatele Naționale indoor ale juniorilor 1 s-au desfășurat în zilele de 21 și 22 februarie, în sala de atletism „Ioan Soter”, din cadrul CNSB „Lia Manoliu” din București. La această competiție a participat și sportivul nostru Lică-Mihai Ștefan, care a cucerit medalia de argint și titlul de vicecampion național în proba de triplusalt, cu un rezultat de 14,16 metri. După ce a condus concursul până la săritura a patra, el a fost întrecut de sportivul brăilean, Alexandu Șendrea, care a realizat o performanță de 14,25 de metri.

La numai o săptămână distanță, în zilele de 28 și 29 februarie, tot în aceeași locație, în prezența ministrului Sportului și Tineretului, Ionuț Stroe, s-au decernat titlurile naționale la seniori și tineret pe acest an, într-o finală a Campionatelor Naționale, ajunsă tot la cea de a 50-a ediție. Și la acest concurs Lică-Mihai Ștefan a obținut un rezultat valoros, el clasându-se aproape de podium, pe locul 4 la tineret și locul 4 la seniori, tot în proba de triplusalt, cu un rezultat de 14,26 de metri.

Sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul CSNB „Lia Manoliu” a găzduit vineri şi sâmbătă și întrecerile Campionatelor Naționale ale juniorilor 2 (U18), competiție la care au participat și juniorii noștri Diana Radu (triplusalt), Raisa Lucan (1.500 de metri), Costin Neagu (1.500 de metri), Noni Tudor (400 de metri), și Mari Gheorghe (60 de metri). Aceștia sunt încă juniori 3 (U16) și au participat la această competiție ca o ultimă repetiție generală înaintea finalei categoriei lor, concurs ce va avea loc în zilele de 14 şi 15 martie, la Bacău.