Pentru realizarea de către SC Informatică Feroviară SA a unor lucrări complexe de mentenanță la Sistemul Naţional de Rezervare şi Vânzare Online, în zilele de 15 şi 16 martie 2021 vor avea loc întreruperi temporare în intervalul orar 23:00 – 04:00, astfel: site-ul cfrcalatori.ro nu va funcționa; aplicația de vânzare bilete online nu va funcționa; automatele de vânzare bilete din gări nu vor funcționa; emiterea legitimațiilor de călătorie în intervalele menționate se va face fără rezervare; va fi temporar suspendată emiterea Cardurilor „Tren Plus”; aplicația de informare „Mersul Trenurilor” nu va putea fi accesată; unele reduceri comerciale vor fi temporar suspendate.
Compania îşi cere scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea.
Activitatea de informare și vânzare bilete va fi realizată prin personalul CFR Călători de la casele de bilete din gări. Informații despre circulația trenurilor pot fi obținute și telefonic sau la numărul 021/9521.
Compania le recomandă tuturor clienţilor să îşi achiziţioneze bilete în afara acestui interval orar şi le mulţumeşte pentru înţelegere.
CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.