Centrul Județean de Cultură și Creație (CJCC) Călărași vă invită la spectacolul „Poveste din Bucureștiul de odinioară”, o evocare muzicală a cântecelor de odinioară, ce și-au câștigat prin frumusețe dreptul la nemurire și au creat un univers sonor a celor o sută de ani de la Unire.

 

Evenimentul va avea loc miercuri, 19 decembrie 2018, în sala de spectacole „Barbu Știrbei” a CJCC Călăraşi, începând cu ora 18:00.  Manifestarea va aduce în atenția publicului șlagărele românești de la 1918 și până în zilele noastre, ce stau la baza arhitecturii muzicii naționale românești, într-un concept unic, care păstrează parfumul, eleganța și candoarea acelor timpuri, actrița Miruna Ionescu și violonistul Valentin Albeșteanu au adunat melodiile reprezentative ale Bucureștiului interbelic, trecute demult în negura uitării.

Protagoniștii acestui spectacol au salvat dincolo de timpuri o poveste muzicală despre frumusețe și adevăr în care romanța, tangoul, valsul și foxtrotul, emoția și respectul pentru valori reînvie Micul Paris, într-un eveniment inedit conceput și realizat pentru bucuria publicului spectator, sub deviza „Împreună, putem salva prin artă, partea frumoasă a lumii”.

Din distribuția spectacolului fac parte: Miruna Ionescu – voce; Valentin Albeşteanu – vioară; Valentin Cucu – pian; Daniel Mustăţea – acordeon; Nicoale Petrea – contrabas.

Prețurile biletelor sunt următoarele: 30 de lei pentru adulți şi 20 de lei pentru pensionari și elevi.