La data de 21 august 2017, polițiștii Serviciului Rutier Călărași au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din comuna Ciocănești, județul Călărași, care ar fi produs un accident și a părăsit locul faptei.

Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de 20 spre 21 august, pe Drumul Naţional 31, în localitatea Ciocănești, când, pe fondul consumului de alcool, conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului, care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui pasager. După producerea accidentului rutier, șoferul a părăsit locul faptei și ar fi ascuns autoturismul pe o stradă laterală din comuna Ciocănești, fiind identificat la scurt timp de polițiști. În urma testării sale cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de bărbatul care a condus mașina implicată în accident a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași.