O terifiantă crimă a fost comisă vineri, 24 noiembrie, ora 17:35, pe DN3A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu, judeţul Călăraşi. Doi călărăşeni, soţ şi soţie, au oprit maşina la Drajna şi au luat doi tineri care făceau autostopul. În dreptul localităţii Tudor Vladimirescu, aceştia au scos cuţitele şi i-au înjungiat pe soţii Ion.

Constantin Ion, în vârstă de 58 de ani, a reuşit să iasă din maşină, însă s-a prăbuşit pe şosea şi a murit din cauza rănilor. Soţia acestuia, Violeta Ion, în vârstă de 55 de ani, a fost înjunghiată, însă a scăpat cu viaţă. Un participant la trafic a sunat de urgenţă la 112 şi a alertat oamenii legii. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajele Poliţiei şi Ambulanţei. Bărbatul a fost decarat decedat, iar femeia a fost preluată şi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Călăraşi.

Deşi au trecut mai bine de trei zile, criminalii sunt încă în libertate.

În momentul de faţă poliţiştii călărăşeni desfăşoară cercetări pentru identificarea autorilor. Pentru a veni în sprijinul poliţiştilor călărăşeni, au fost mobilizaţi sute de colegi din oraşele limitrofe, şi anume din cadrul Poliţiei Ilfov, Poliţiei Ialomiţa, Poliţiei Constanţa, Poliţiei Bucureşti şi Poliţia de Frontieră.

foto: calarasipress.ro