Primăria Municipiului Călărași s-a alăturat demersului Asociației Pacienților Oncologici – Filiala Călărași de a organiza un eveniment umanitar menit să atragă fondurile necesare dotării Secției Oncologie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian” Călărași, în sensul achiziționării unui vizualizator de vene VIVO 500S.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Călăraşi, spectacolul caritabil va fi organizat în data de 1 martie 2019, constând într-o piesă de teatru, jucată de marea actriță Cezara Dafinescu, denumită „Jumătatea mea bărbatul”, în regia lui Toma Enache, ce va avea loc pe scena sălii „Barbu Știrbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creație Călărași. Intrarea la acest eveniment se va face sub formă de donație. Partener al acestei manifestări este și Școala Gimnazială „Mircea Vodă” din municipiul Călărași, care va distribui mărțișoare spre vânzare, în vederea strângerii de fonduri în cadrul proiectului „Nouă ne pasă”.

Călărăşenii sunt așteptați, așadar, pe 1 martie, începând cu ora 17:00, la sala de spectacole „Barbu Știrbei” pentru o piesă de teatru a extraordinarei Cezara Dafinescu.