În perioada 23 martie – 23 mai a.c., la sala „Barbu Ştirbei” a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi vor fi jucate piese de teatru pentru copii. Spectacolele sunt cuprinse în Stagiunea Teatrală de Primăvară pentru Copii. Astfel, prima piesă de teatru va fi jucată miercuri, 23 martie.

Centrul Cultural Judeţean Călăraşi a stabilit programul Stagiunii Teatrale de Primăvară pentru Copii. Astfel, primul spectacol dedicat celor mici va avea loc miercuri, 23 martie a.c., la orele 10:30 şi 11:00 şi este vorba despre „Clowns” al Teatrului „Ion Creangă” din Bucureşti.

Poate cineva să facă muzica să nu se audă? Ea este ca aerul, nu o poți atinge, nu o poți prinde. Pentru muzicieni, ea înseamnă totul. Mai ales când este vorba despre clovni, a căror bucurie este să cânte la orice instrument, oriunde, în orice moment. Așa vorbesc, așa se împrietenesc între ei și cu noi. Clovnii pot schimba cea mai ursuză privire într-un zâmbet larg, iar veselia lor răsună dincolo de sala de spectacol.

Teatrul „Ion Creangă” va aduce spectacole pentru copii la Călăraşi pe toată perioada stagiunii.

Stagiunea continuă cu piesa de teatru, „De-aş fi Scufiţa Roşie”, este programată pe 20 aprilie, urmată, în data de 22 aprilie 2016, de spectacolul de teatru „Crăiasa Zăpezii”. În luna mai vor fi jucate ultimele două piese de teatru din cadrul stagiunii pentru copii. Astfel, pe 12 mai este programat spectacolul „Aventurile bunicuţei Julieta”, iar pe 23 mai „Cartea Junglei”. Preţul biletelor este de 10 lei, la categoria I, şi de 5 lei, la categoria a II-a.