Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Cultural Județean, vă invită joi, 1 decembrie, începând cu ora 18:00, la premiera piesei de teatru „Amor în farmacie” de Eugene Labiche.
Spectacolul, în regia lui Dan Tudor, îi are în distribuție pe actorii: Anca Ţurcaşiu, Liliana Pană, Dragoş Ionescu, Dan Tudor şi Andrei Duban.
„Amor în farmacie” este ultima piesă de teatru din cadrul stagiunii de spectacole “Toamna Culturală” 2016 și va fi jucată pe scena sălii „Barbu Ştirbei” a Centrului Cultural Judeţean.
Este interzisă intrarea persoanelor cu vârsta sub 14 ani.
Acesta este un spectacol de mare rafinament, o comedie – farsă, de clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice, totodată un acid critic al moravurilor. Un farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le va descoperi şi le va savura cu plăcere.