Astăzi,  în Sala „Ion Băieșu” din cadrul Teatrului Dramaturgilor Români din București, începând cu ora 18:00, va avea loc piesa de teatru „Animale”. Acesta este un spectacol al Trupei de Teatru “Aurel Elefterescu” a Centrului  Județean de Cultură și Creație (CJCC) Călărași.

Pentru prestația excepțională a actorilor Alex Vlad și Ștefan Nițu, spectacolul de teatru „Animale”, o dramă după o idee de Edward Albee,  în regia lui Alex Vlad, a primit aprecieri sincere din partea publicului călărășean ca urmare a reprezentațiilor ce au avut loc pe scena „Barbu Știrbei” a CJCC.  Spectacolul „Animale” al Trupei de teatru „Aurel Elefterescu” se înscrie în Calendarul de proiecte și programe-„Promovare prin spectacol” al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Sinopsis: Se spune că omul modern e un animal sensibil, fragil, cu slabe șanse de supraviețure într-un mediu sălbatic. Și dacă asta ar fi o minciună? Dacă nu specia umană e sensibilă, ci sălbăticia? Pregătiți-vă să descoperiți o poveste în care nevoia de a comunica, de a lega o relație reală cu cineva, ne determină să fim bestia pe care nu o vedem niciodată în oglindă. Veți face cunoștință cu adevăratul om modern: inventatorul ipocriziei, capabil să demonstreze cruzime cu un grad ridicat de subtilitate. “Animale” este un spectacol în care se pun la indoială șansele de supraviețuire ale omului modern într-un mediu civilizat. „Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte; periodic re-descopăr în mine nevoia de a reveni și de a lucra în acest mod. E sensibil. De această dată, am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul și profesorul Ștefan Nițu. Ceea ce a ieșit puteți vedea la Teatrul ‘Aurel Elefterescu’ din Călărași”, a scris pe blogul său actorul și regizorul Alex Vlad. Din distribuţie fac parte: Lari-Alex Vlad şi Dorian- Ștefan Nițu.