Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită la premiera spectacolului trupei de teatru Aurel Elefterescu” a CJCC, Animale”, în regia lui Alex Vlad, ce se va desfăşura astăzi, 24 octombrie, începând cu ora 19:00, în sala Barbu Știrbei”.

Pentru cei care nu vor mai găsi locuri disponibile, cea de-a doua reprezentație teatrală va fi în data de 31 octombrie 2018, la aceeași oră.

Piesa de teatru Animale” este o dramă după o idee de Edward Albee, muzica și sound design Adam S. Q. David, Răzvan Clondir semnând grafic – design. Din distribuţie fac parte actorii Alex Vlad interpretând rolul personajului Lari şi Ștefan Nițu pe cel al lui Dorian.

Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte. Periodic redescopăr în mine nevoia de a reveni și de a lucra în acest mod. E sensibil. De această dată, am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul și profesorul Ștefan Nițu. Ceea ce a ieșit puteți vedea la Teatrul ‘Aurel Elefterescu’ din Călărași”, a scris pe blogul său actorul și regizorul Alex Vlad.

Prețul biletului este 20 de lei și se poate achiziționa de la casieria Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.