Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă marți, 3 octombrie, la spectacolul de teatru „7 dintr-o lovitură”, în regia Liei Bugnar.

Din distribuția spectacolului – “un manifest împotriva televiziunilor care ne infestează viaţa” – fac parte actorii: Maria Obretin, Letiția Vlădescu, Alexandra Sălceanu, Alexandru Nedelcu, Alexandru Bogdan, Anghel Damian, Lia Bugnar și Andrei Runcanu.

Acesta este un spectacol cu şi despre tineri, a cărui acţiune se întâmplă într-un studio de televiziune. O competiţie deschisă, un maraton live, de trei zile, în care şapte personaje sunt prinse în goana atingerii propriilor vise, cu preţul oricărui sacrificiu. Senzația e de pește prins într-un acvariu, expus privirilor fără nici o posibilitate de ascunziș. Ar părea o poveste tristă dacă n-ar interveni diferențele dintre oameni, motivațiile lor complet neașteptate pentru a se afla acolo, felul așa de variat în care personaje cu diverse nivele de educație reacționează la situații limită, la situații absurde.

Spectacolul va avea loc în sala Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, începând cu ora 19:00, și face parte din proiectul de educație prin artă “7 zile, 7 arte”.

Preţul unui bilet este de 20 de lei şi 10 lei pentru elevi şi pensionari.