Centrul Cultural Județean (CCJ) Călărași vă aduce la cunoștință faptul că a intervenit o modificare în cadrul programului Stagiunii de Spectacole „Toamna Culturală”.
Din cauza unor probleme generate de firma care deține piesa de teatru „Ultimul Crăciun la Paris” , ajunsă în imposibilitatea de a pune în scenă spectacolul programat, în interesul călărășenilor, a fost înlocuită cu un eveniment cultural la fel de interesant. Astfel, pe 1 decembrie toți iubitorii de cultură vor putea fi prezenți în sala „Barbu Știrbei” a CCJ Călăraşi, pentru a urmări comedia „Amor în farmacie”. Biletele emise sunt valabile.
Din distribuţia piesei de teatru fac parte următorii actori: Anca Ţurcaşiu, Liliana Pană, Dragoş Ionescu, Dan Tudor şi Andrei Duban
“Amor în farmacie” este o comedie – farsă, de clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice. Un farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere.
Centrul Cultural Judeţean îşi cere scuze pentru micile neplăceri create.