Pe lângă investițiile pe care le face în mod curent în aparatură și infrastructură medicală, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi se concentrează în permanență și pe aducerea de noi cadre medicale. Astfel, echipa spitalului călărăşean s-a mărit vineri, 29 ianuarie, cu un nou medic, în persoana lui Alexandru J. Isfan, medic specialist oftalmolog.
„Într-o perioadă în care lipsa medicilor și a condițiilor din spitale constituie un subiect intens dezbătut, la Călărași ne preocupăm constant să îndreptăm din aceste lucruri. De azi (n.r. – vineri, 29 ianuarie), avem un nou medic specialist oftalmolog, alături de care am demarat un proiect prin care vor fi efectuate intervenții chirurgicale ce nu au putut fi realizate până acum în Spitalul Județean de Urgență Călărași. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru faptul că v-ați alăturat echipei noastre, domnule doctor Alexandru J. Isfan”, a declarat Bogdan Mihai, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi.
Managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași, Bogdan Mihai, roagă pe cetățenii care constată nereguli în administrarea acestuia ori în desfășurarea actului medical să formuleze în scris solicitarea pe adresa de e-mail: spitaluljud.cl@gmail.com.