Spitalul Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian” Călărași are mare nevoie de ajutor. Acest spital este cel mai mare din Bărăgan, la 130 de kilometri de București și 140 de kilometri de Constanța, cu conexiune rapidă la Autostrada A2. Cu toate acestea, în acest moment unitatea de sănătate duce lipsă de mai mulţi medici specialişti.

Pentru a-și susține activitatea, Spitalul Județean de Urgență are disponibile posturi de medic din 14 specialităţi.

„Spitalul Județean de Urgență ‘Dr Pompei Samarian’ Călărași își mărește echipa. Știu că este un moment greu. Știu că mulți dintre noi se tem pentru ziua de mâine. Ne confruntăm azi cu o situație pentru care nimeni nu a fost pregătit. Niciun sistem medical din lume nu a fost pregătit.

Dar nimic nu ne împiedică să ne gândim la viitor. Suntem precauți în fiecare zi, dar în același timp trebuie să proiectăm viitorul. Și pentru asta este nevoie de echipă. Pentru mine, echipa este întotdeauna cel mai valoros lucru care poate exista atunci când ești în mijlocul acțiunii. Și, în domeniul sănătății, niciodată nu poți să te oprești din acțiune. Noi, la Călărași, asta facem. Ne completăm echipa. Căutăm oameni pe care să ne putem baza și cărora să le punem la dispoziție toate resursele pe care le avem.  Numele meu este Bogdan Mihai și sunt managerul Spitalului Județean de Urgență ‘Dr Pompei Samarian’ Călărași. Și asta fac acum. Caut parteneri într-o echipă, medici din specialitățile: Medicină Internă, Nefrologie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Oncologie, Boli Infecțioase, Pediatrie, ATI, Neonatologie, Epidemiologie, Oftalmologie, Radiologie, Medicină de Urgență sunt așteptați să se alăture echipei noastre. Și pentru că ne gândim la echipă, ne preocupăm să anticipăm nevoile celor care ar veni să ni se alăture, punându-le la dispoziție locuințe, pentru confortul personal, și o aparatură performantă, pentru confortul profesional. În caz că nu o avem, o cumpărăm. Locația deja este oferită de natură, pentru că spitalul este situat la jumătatea drumului dintre București și Constanța, la aproximativ o oră de fiecare. Și le mai pun la dispoziție un lucru. O ușă permanent deschisă pentru inovare și rezolvarea tuturor problemelor care pot să apară. Numărul meu de telefon este 0726/239.900”, a declarat, pe o reţea de socializare, managerul Spitalului Judeţean Călăraşi, Bogdan Mihai.