Spitalul Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarianˮ Călărași are mare nevoie de ajutor. Acest spital este cel mai mare din Bărăgan, la 130 de kilometri de București și 140 de kilometri de Constanța, cu conexiune rapidă la autostrada A2. Cu toate acestea, în acest moment în unitatea de sănătate există  doar un singur medic anestezist.

Pentru a-și susține activitatea, Spitalul Județean de Urgență are disponibile nouă posturi de medic specialist ATI și un post de medic primar ATI.

În acest sens, dr. Georgiana Enache, director medical interimar, prezintă oferta unității spitalicești: spor de 75%, program flexibil, apartament în bloc nou (2020) oferit de Consiliul Județean. Alte avantaje pot fi discutate (participări la congrese, abonamente la reviste de specialitate și altele).

Spitalul Județean Călărași are o secție ATI renovată recent, cu 25 de paturi, nouă ventilatoare (+19 comandate), 29 de monitoare (+15 comandate) și un post de dializă. Blocul operator central este nou (2019). Echipa chirurgicală este majoritar formată din medici tineri și entuziaști, din specialitățile chirurgie generală, ortopedie, ginecologie, oftalmologie, ORL, chirurgie plastică. Linie de gardă traumatologie, chirurgie, ginecologie. Spitalul dispune de CT și RMN.

Pentru mai multe detalii, dr. Georgiana Enache poate fi contactată la numărul de telefon 0740/677.463.