23 de medalii au fost obţinute de sportivii de la  C.S.Seijitsu Călăraşi,  la prima competiţie din cadrul Federaţiei Române de Karate WUKF , “Cupa Karate Chitila Colosseum, ediţia a VI-a”. Aşadar, nu este pentru prima dată când sportivii călărăşeni, din cadrul acestui club, se întorc acasă cu rezultate frumoase, care fac cinste comunităţii noastre.

 

Sâmbătă, 06.05.2017,   C.S.Seijitsu Călăraşi a participa la competiţia de Karate de la Chitila cu un lot de 23 de sportivi din cele  doua secţii de Karate. Astfel, din cadrul Secţiei Karate Călăraşi au participat la această competiţie 15 sportivi şi din cadrul Secţiei Săpunari au participat  8 sportivi,  unde au obţinut 23 medalii la cele trei probe, respectiv Kata , Kihon şi Kumite. În urma acestor probe, sportivii călărăşeni s-au întors acasă cu 11 medalii de aur, 7 de argint şi 5 de bronz. „La acestă competiţie au fost prezenţi 323 de sportivi din 19 cluburi din ţară. De asemenea, competiţia  a fost oranizată de Karate Chitila  şi Colosseum Retail Park Chitila, iar în  cadrul  festivităţii de deschidere  oficiale a acestei competii a fost prezent şi reprezentantul Ministerului Tineretului şi Sportului,  domnul Puiu Gârbă. Pe această cale dorim să mulţumim pentru invitaţie  Sensei Dan Tamaşi şi Sensei Magdalena Tamaşi. Pentru cei interesaţi să practice această frumoasă  Artă Marţiala,  cursurile în Călăraşi au loc în sala de sport a Liceului Teoretic ‘Mihai Eminescu’, în zilele de luni şi vineri 16.30-18.00 pentru începători şi 18 .00-19.30 pentru avansaţi, iar miercuri 16.30-18.00, antrenament pentru ambele grupe . Totodată, în Săpunari (Lehliu Gară), antrenamentele se desfăşoară în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, în intervalul 16.30-18.00, iar pentru relaţii suplimentare puteţi suna la nr.tel. 0737406199”, a menţionat preşedintele/instructor al CS Seijitsu Călăraşi, Gheorghiţă Mirea, 3 Dan Karate-Do Shotokan.

Mâine, 09 mai a.c., C.S.Seijitsu Călăraşi împlineşte 4 ani de la înfiinţare. Le urăm sportivilor „La mulţi ani”, plini de realizări frumoase şi cât mai multe medalii, care să facă cinste judeţului nostru!

 

 

Mai jos sunt enumerate rezultatele sportivilor din cadrul C.S.Seijitsu Călăraşi la această competiţie:

Secţia Karate Călăraşi:

Meşca Fabian Loc I Kata , Loc I Kihon , Loc I Kumite

Georgescu Diana  Loc II Kata , Loc I Kihon , Loc I Kumite

Toader Hristofer  Loc  II Kata , Loc I Kihon

Panait Cătălina  Loc II Kata , Loc I Kumite

Agap Cristian  Loc  I Kumite

Ivan Maria Loc I Kata

Toader  Daniel  Andrei  Loc I Kihon

Dumitru Iasmina  Loc III Kata , Loc II Kihon

Tănase Ana Maria  Loc II Kumite

Bucur  Sabrina  Loc II Kumite

Stoian David Loc  II Kumite

Scurtu Cosmina Marina Loc III Kumite

Ichim Luca Ioan Loc III Kihon

Secţie Karate Săpunari :

Tucudean Nicolae  Loc I Kumite

Tucudean Maria Loc III kumite

Iorga Lorena Loc III Kihon