Sportivul călărășean, Lică-Mihai Ștefan, continuă performanțele. După ce a dominat sezonul competițional de sală la categoria U20 în acest an, el a fost selectat de Federația Română de Atletism să facă parte din lotul național al României care a participat la Campionatul Balcanic indoor U20 ce a avut loc la Istanbul, Turcia, în data de 9 februarie 2020. Găzduit în cocheta sală de atletism Ataköy Athletics Arena Istanbul, unde au avut loc și Campionatele Mondiale de seniori în  anul 2012, campionatul a reunit la start atleți din 18 țări. Deși este mai mic cu un an decât adversarii săi, atletul de la Clubul Sportiv Școlar Călărași a avut o prestație bună, aproape de valoarea sa, el reușind o performanță de 14,15 metri, la doar 17 centimetri de recordul său personal.

Cu doar trei sărituri, Ștefan s-a situat pe locul 10 în clasamentul final, dar este optimist și speră ca în 2021, la următoarea ediție a Campionatelor Balcanice, să se apropie de un loc pe podium.

Alte competiții internaționale la care Ștefan poate reprezenta România în 2020 sunt Meciul patrulater din Cipru în luna mai și Campionatul Balcanic U20 în aer liber, tot la Istanbul, Turcia, în luna iulie. Până atunci urmează finala Campionatului Național de sală U20, ce va avea loc la București în zilele de 21 şi 22 februarie, unde sportivul are ca obiectiv câștigarea titlului de campion național U20 la triplusalt și o clasare în primii cinci în proba de lungime.