În data de 25 martie, într-o zi de joi, ora 15:00, Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” Călărași îi invită pe iubitorii de cultură în sala Perspective la lansarea volumului „Mozara”, scris de Stela Anghel.

Stela Anghel este profesoară de limba și literatura română, redactor de carte și autoare a mai multor lucrări. Dintre volumele făurite de aceasta amintim: „Glosar barbian-babilonian”, Editura Agora, Călărași, 2002; „Proteză pentru îngeri”, Editura Agora, Călărași, 2002; „Zapping pentru Nobel”, Editura Arienta, Călărași, 2013; și „Vănătorii de stele”, Editura Semne, București, 2014. Stela Anghel a colaborat, de asemenea, la crearea unor programe școlare pentru gimnaziu atât în țară, cât și în afara țării.

„MOZARA reprezintă îndoielile fiecăruia dintre noi, este un fel de oglindă stendhaliană, reflectă lumea prin fragmentarismul drumului și destinului în legătură cu realitățile. Are o energie care se dezvăluie celor care se lasă devorați de ea.”, își descrie autoarea volumul. Stela Anghel va dezvălui în cadrul evenimentului de lansare a noului volum experiențele care i-au marcat scrierile. Aceasta îl va avea ca invitat pe autorul Pavel Șușară.