Acest lucru poate crea

0

Atunci când o forță, cum ar fi o pierdere sau chiar o influență, este efectiv pusă asupra coloanei vertebrale, osul din coloana vertebrală poate cu siguranță să nu aibă capacitatea de a trage ciorchinul.

Acest lucru poate duce la zdrobirea și fracturarea vertebrelor. Dacă compresia este de culoare deschisă Sorin-Tudor, veți avea doar o durere moderată și, de asemenea, o deformare foarte mică.

Se întâmplă de obicei după avarii cauzate de energie ridicată (coliziune de trafic pe site-ul web, venirea de la înălțime, sărituri etc.). Există, de asemenea, un tip unic de fisuri ale coloanei vertebrale cauzate de preocuparea de slăbire a oaselor, ceea ce face ca oasele să-și piardă durabilitatea.

Aceste fracturi, care pot avea loc chiar și în sarcini obișnuite obișnuite, se formează ca urmare a slăbiciunii țesutului osos (oase fragile), care este de fapt mult mai tipică la vârste mai înaintate.

Dacă trauma care are un efect asupra originilor măduvei spinării sau nervilor este de fapt severă, poate fi experimentat un disconfort sever. Acest lucru poate crea în cele din urmă cifoză. În special la persoanele cu oase fragile, acesta este unul dintre cei mai populari factori de pericol pentru fracturi, în special fracturile coloanei vertebrale, deoarece starea de sănătate duce la slăbirea oaselor.

Fracturile coloanei vertebrale se pot crea din cauza aderării la explicații:
Incidente din cauza picăturilor, sportului sau chiar diverselor alte surse
slăbirea oaselor

Creșteri vertebrale

Care sunt de fapt cauzele fundamentale ale fracturilor coloanei vertebrale?
Fracturile vertebrale se creează de obicei din cauza leziunilor de înaltă energie. Coliziunile de trafic pe site-ul web sunt prezentate fiind unul dintre cele mai frecvente declanșatoare.Acest lucru poate crea

În afară de aceasta, căderile (în special căderile de la înălțime), rănile personale prin împușcătură și coliziunile din activități sportive sunt de fapt unul dintre motivele majore ale fracturilor osoase ale coloanei vertebrale. La vârstnicii cu osteoporoză, precum și la pacienții cu umflături vertebrale, fracturile osoase severe pot apărea chiar și după leziuni cu energie scăzută, cum ar fi căderi ușoare, deoarece țesuturile osoase vertebrale afectate de aceste afecțiuni se slăbesc.

Acesta este cel mai afectat de fisurile vertebrale?

80% dintre persoanele cu fracturi osoase vertebrale au vârste cuprinse între 18-50 de ani. Bărbații sunt de fapt cu 4 șanse mai probabil să sufere o fisură la spate decât femeile.

Semne. Care sunt de fapt simptomele fracturilor de spate?

Semnele precoce ale fracturilor vertebrale variază în funcție de intensitatea și locul accidentului. Gâtul, spatele și, de asemenea, durerile de gât și spate, precum și spasmele musculare sunt de fapt rezultatele principale. Dacă există de fapt o leziune personală a coloanei vertebrale, pot exista o varietate de nemulțumiri, inclusiv amorțeală, ace în brațe și picioare, reducerea durabilității, incontinență urinară sau incapacitatea de a urina.

În perioada târzie, dacă terapia adecvată cu siguranță nu este administrată clienților fără accident nervos, cea mai bună plângere obișnuită este acumularea de cocoașă (cifoză) la nivelul vertebrelor și, de asemenea, durerea severă la care ar putea duce. Oamenii cu leziuni ale nervilor se confruntă, între timp, cu depresia și cu problemele pe care aceasta le poartă.

Principalele și cele mai importante semne și simptome sunt disconfortul. Fiecare persoană care a suferit de fapt o leziune și a suferit, de asemenea, problema disconfortului în orice fel de aspect al coloanei vertebrale, fără excepție, este de fapt privită ca „crăpare a coloanei vertebrale în leziuni foarte severe, în cazul în care clientul se află de fapt. inconștient sau fără necesitatea clientului de a ilustra durerea, până la eficiență tipică”.

  • Indicatorii unei fracturi vertebrale pot varia în funcție de severitatea traumei.
  • Simptomele observate ar putea fi văzute în fisurile coloanei vertebrale;
  • dureri de spate sau de spate
  • furnicături, gâdilat, îndoire
  • Îmbunătățiri ale interiorului sau chiar ale vezicii urinare
  • Paralizie
  • Dacă sunt observate simptome, inclusiv reducerea activității la nivelul brațelor sau chiar a picioarelor inferioare, trebuie să discutați cu un medic cât mai curând posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.