Şi anul acesta, Crăciunul soseşte mai repede în Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” Călăraşi. În data de 3 decembrie 2018, AHC Dunărea Călărași se alătură din nou galeriei, cu intenția de a-i ajuta să transforme în succes acțiunea de Crăciun cu jucăriile de pluș. Astfel, clubul de handbal invită toţi suporterii călărăşeni la Sala Polivalentă, nu doar pentru a-i susține pe băieți în disputa cu Dinamo, ci și pentru a-i ajuta să umple „Cutia cu Jucării”, care are ca destinatari copiii defavorizați.

Partida dintre AHC Dunărea și Dinamo are și un caracter caritabil, evenimentul Cutia cu Jucării’ făcând parte din acțiunea de Crăciun a celor de la galerie. Astfel, venind la meci, te invităm să donezi și o jucărie de pluș. Împreună putem aduce un zâmbet pe fața cât mai multor copii. Ia-ți prietenii,o jucărie și hai la meci”, se arată într-o informare publicată pe site-ul www.ahcdunarea.ro.

Dinamo este campioana ultimelor trei ediţii şi se anunţă printre favorite la câştigarea şi în acest sezon.

Lotul echipei CS Dinamo Bucureşti este următorul: portari: Makrem Missaoui (Club Africain), Saeid Heidaridad, Ştefan Grigoraş; extreme stânga: Nicuşor Negru (CSM Bucureşti), Hugo Descat; interi stânga: Vitaly Komogorov, Ante Kuduz (Winterthur), Sergiu Vasiliu; centri: Ciprian Şandru, Kamel Alouini (Al Ahli), Mihai Dima; interi dreapta: Amine Bannour (Chambery), Florin Acatrinei (CSM Făgăraş); extreme dreapta: Răzvan Gavriloaia, Muhamed Zulfic (Veria); pivoţi: Andrei Savenco, Alireza Mousavi, Andras Szasz (CSM Bucureşti); antrenor: Constantin Ştefan.